Оферта No. 13750

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 296.01 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:95 кв.м. Чиста жил.площ:95 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:3 Спални:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13750
Продаваме етаж от къща в централна градска част на гр.Габрово, в близост до Априловска гимназия, МОЛ Габрово и сградата на Общината. Жилището е с площ от 95 кв.м, има перфектна локация, интересна архитектура и прилежащ двор, на втори етаж, с възможност за закупуване и на третия етаж. Помещенията са просторни, функционални, с високи тавани и имат следното разпределение: вестибюл, две спални, дневна с кухненски бокс, санитарен възел, мазе и идеална част от дворното място. Ако търсите имот в централната част на града и предпочитате да се възползвате от предимствата на къщата пред апартамента, не се колебайте да потърсите нашия брокер Цветомир Йовчев на тел. номер 0884 119 159, за да организира оглед или да Ви даде повече подробности по офертата.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio