Оферта No. 13779

17384 EUR ( 34000 BGN )

( 151.17 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Площ:115 кв.м. Ползваема площ:114 кв.м. Земя:115 кв.м. Етаж:2 Спални:6
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13779
Само на 10 минути от централната част на града и в същото време на тихо и спокойно място, Ви предлагаме

имот, който представлява земя с площ от 115 кв.м, заедно с построената в него къща на 2 етажа и гараж на уличната регулация.

Имотът не е обитаван дълго време и се нуждае от осъвременяване.

Къщата е с два самостоятелни входа, но етажите са идентични. Всеки етаж съдържа: коридор, в дъното на който се намира баня-тоалетна; в ляво от коридора - кухня- всекидневна; в дясно спалня и хол.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio