Оферта No. 13814

14316 EUR ( 27999 BGN )

( 5.29 EUR / кв.м. )

продава: къща, 1 km от общ. център

Община Габрово Площ:2707 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13814
Предложеният за продажба недвижим имот попада в едно от най-предпочитаните за обитаване в последно време населени места - село Рязковци. Засиленият интерес е породен от това, че селото е в непосредствена близост до Габрово, а изключителната панорама към Стара планина, изцяло южно изложение, чист въздух и природа го правят още по- привлекетелно. Представлява оградено и облагородено дворно място с площ от 2707 кв.м, заедно с построената в него жилищна сграда, Къщата е в лошо състояние и е по- добре да се събори, а на нейно място да се изгради нова. В имотът има открити партиди за ток и вода.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена
МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА ИМОТА

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio