Оферта No. 13916

33234 EUR ( 64999 BGN )

( 573.00 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Севлиево, ЖК `Запад`

Община Севлиево Площ:58 кв.м. Чиста жил.площ:58 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13916
Регент предлага на вниманието ви, изключително светъл и уютен двустаен апартамент. Жилището е ситуирано на пети жилищен етаж. Локацията е удобна за живеене в близост са вериги магазини, парк Казармите, МБАЛ "Стойчо Христов ", детска градина , училище. Апартамента е газифициран с изградена отоплителна система, частично подменена дограма , вътрешна изолация, ремонтиран покрив, собствен хидрофор, два климатика, навсякъде е с ламиниран паркет и теракота. Коридора е с вграден гардероб и естествена ламперия. Разпределението на жилището е следното: разпределителен коридор, кухня , спалня , хол , две тераси , баня и тоалетна по отделно. Към имота има прилежащо избено помещение от 7,00 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
газификация, климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio