Оферта No. 13943

56243 EUR ( 110000 BGN )

( 8.62 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:154 кв.м. Земя:6522 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13943
Предлагаме Ви имот съчетал спокойствието и селския уют, който е само на осем километра от гр.Габрово.Двора представлява 6522 кв.м., като 939 кв.м. са в регулация и 5583 кв.м. земеделска земя. Облагороден е с плодни дръвчета и ограден.

Еднофамилна жилищна сграда с площ от 61 кв. със следното разпределение: голяма тераса, хол с кухня в еднопространствено помещение, две спални, баня-тоалетна. Подменена е дограма, ел. и ВИК инсталации, вътрешна излолация на стени и тавани, покрив.

Отоплението е на котел с твърдо гориво.

Маза със същата квадратура, която има котелно, баня-тоалетна, голямо помещение подходящо за механа.

Селскостопанска постройка с площ от 47 кв.м., гараж.

Излята е бетонна плоча за външен басейн, който се загрява със соларен панел.

Градината е със система за капково напояване.

Заповядайте на оглед!

За повече информация или организиране на оглед, моля обадете се на обслужващия брокер Александра Колева 0888 181 250.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio