Оферта No. 13948

35791 EUR ( 70000 BGN )

( 470.93 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Трендафил І

Община Габрово Площ:76 кв.м. Чиста жил.площ:76 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:5 Спални:2 Строит. система:панел
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 13948
Предлагаме на Вашето внимание тристаен апартамент в кв. Трендафил 1. Жилището се състои от коридор, детска спалня, родителска спалня, кухня с балкон, всекидневна с балкон, тоалетна, баня в отделни помещения, килер. Подменена дограма. Паркет в стаите. Добро общо състояние. Работещ асансьор. Удобно за паркиране. Слънчев и с гледка. Заповядайте на оглед 0887 60 23 24.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio