Оферта No. 14005

153 EUR ( 299 BGN )

( 2.55 EUR / кв.м. )

отдава: двустаен апартамент, гр.Севлиево, ЖК `Запад`

Община Севлиево Площ:60 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 14005
Предлгагаме на Вашето внимание двустен апартамент под наем в гр. Севлиево. Жилището се нахожда в Западен комплекс ситуирано е на седми етаж от осем. В близост са детска градина, вериги магазини, МБАЛ"Стойчо Христов".

Жилището е с площ от 60 кв.м., които са разпределени по следния начин : кухня, спалня , хол, тераса, баня и тоалетна в едно.

Жилището е в отлично състояние, като е оборудвано с нови електроуреди и мебели. При наемане се изисква депозит в размер на два месечни наема.

За повече информация или организиране на оглед, моля свържете се с обслужващия брокер Семра Юнузова 0884119155 .

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio