Оферта No. 14011

51130 EUR ( 100000 BGN )

( 3.93 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово,

Община Габрово Площ:13000 кв.м. Строит. система:пълзящ кофраж
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 14011
Предлагаме за продажба парцел със статут на земеделска земя с площ от 13 дка. Имотът е само на 5 км от гр. Габрово с перфектна панорамна гледка и с възможност за смяна на предназначението. В парцелът има партида за ток, а водоснабдяването е осигурено чрез два сондажа. Към момента в имота има земеделски насаждения, като при желание, бизнесът може да бъде продължен. Ако търсите подобен имот, моля позвънете ми на тел. номер 0884 119 159, за да Ви дам допълнителна информация или да организирам оглед.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio