Оферта No. 14012

51130 EUR ( 100000 BGN )

( 486.95 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Севлиево,

Община Севлиево Площ:105 кв.м. Чиста жил.площ:105 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:4 Строит. система:тухла
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 14012
Предлагаме за продажба апартамент с площ 105 кв.м в централната част на гр. Севлиево. Жилището е ситуирано на трети етаж, с изложение юг-запад и следното разпределение: кухненски бокс с дневна, три спални с две тераси, баня и тоалетна отделно. Апартаментът е с изцяло подменена дограма, отремонтирана и напълно завършена баня, частично шпакловани стени и изградено отопление на газ. Ако търсите голямо и функционално жилище в централната част на града, потърсете ме на тел. нимер 0884 119 159, за да Ви дам допълнителна информация или да уговорим час за оглед на имота.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio