Оферта No. 14045

38347 EUR ( 74999 BGN )

( 608.68 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Габрово, кв.Падало

Община Габрово Площ:63 кв.м. Чиста жил.площ:63 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:6 Спални:1 Строит. система:тухла
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 14045
Предлагаме за продажба двустаен апартамент в близост до поликлиника и Кауфланд. Намира се на последен етаж, като частично над жилището има тавански стаи. Състои се от антре, хол, кухня, спалня, тераса, баня с тоалетна; прилежаща маза. Жилището е с подменена дограма, ламинат, отремонтирана баня, инсталиран климатик. Заповядайте на оглед 0887602324.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
климатик

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio