Оферта No. 14083

36000 EUR ( 70409 BGN )

( 4.50 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Бакойци

Община Габрово Площ:8000 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 14083
Предлагаме за продажба поземлен имот с площ от 8000 кв.м и 360? панорамна гледка. Имотът се намира в кв. Бакойци и е със статут на земеделска земя, като е правена процедура по смяна на предназначението, но е с изтекла давност. Достъпът до мястото е по макадамов път. Ако си търсите подобен имот, не се колебайте да ми позвъните на тел. номер 0884 119 159, Цветомир Йовчев за повече информация или организиране на оглед.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio