Оферта No. 14086

7158 EUR ( 14000 BGN )

( 3.72 EUR / кв.м. )

продава: къща, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:43 кв.м. Ползваема площ:86 кв.м. Земя:1925 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Стаи:2 Строит. система:гредоред
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 14086
Продава се урегулиран поземлен имот с площ от 1 925 .00 кв.м., заедно с построената в него ПАЯНТОВА ЖИЛИЩНА СГРАДА на два етажа, със застроена площ от 43,00 кв.м., стопанска постройка с навес със застроена площ от 46,00 кв.м.Къщата съдържа: І-ви етаж - изграден от камък - помещение за животни и маза;

ІІ-ри етаж - чардак, от него се влиза в одая с камина, която разпределя за две спалнички и килер.

Към къщата има и стопанска постройка с навес от 49.00 кв.м. и сушило от 10.00 кв.м.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio