Оферта No. 154

17895 EUR ( 34999 BGN )

( 182.60 EUR / кв.м. )

продава: къща, гр.Севлиево

Община Севлиево Площ:98 кв.м. Ползваема площ:98 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 154
Продава се поземлен имот във вилна зона на гр. Севлиево с площ 2958 кв. м, заедно с построените в него масивна вилна постройка и два масивни гаража с плевня над тях.

Сградата включва: I етаж -преддверие, от което се влиза през коридор в баня, две стаи и две спални; II етаж - една спалня, голяма Г- образна тераса и две тавански помещения. От имота се разкрива великолепна панорамна гледка към Централна Стара планина. В имота има трифазен ток, кладенец и вода от водопровод.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio