продава: къща, 14 km от общ. център

Община Габрово Ползваема площ:160 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1573
ИМОТ ЗА ЦЕНИТЕЛИ И ЕСТЕТИ!!! Възрожденска къща, национален паметник на културата строена през 1780г. Основно ремонтирана и реставрирана със запазен възрожденски бит и култура.

Дворното място е с площ 1260 кв.м. оградено с двулицева суха каменна зидария с шапка от каменни плочи, масивна двукрила входна врата с дървени пергули, подходящо оформени площадки и алеи от каменни плочи около тревните площи, пещ, каменна чешма и множество реставрирани елементи от автентичната българска атмосфера.

Къщата е двуетажна с каменен зид 80 см. и покрив от каменни плочи. На първи етаж е разположена механа /винарна/ и складово помещение, до втория етаж се достига чрез каменни стъпала на просторен чардак с панорамен изглед. От чардака се влиза в две отделни стаи с камини /огнище/ от които се влиза в спалните. Втората спалня има излаз на покрит чардак с панорамна гледка и битов кът с иконостас.

Втората сграда е едноетажна с каменен зид и плочи, състои се от две спални, кухня, баня и тоалетна. В източната част е оформен навес с каменна площадка за лятна отмора. Имотът се продава с пълното обзавеждеане, оборудване, старинни предмети, антики и реликви.

Възможен е бартер.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
СОТ, обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio