Оферта No. 1769

31445 EUR ( 61500 BGN )

( 10.23 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 50 km от общ. център

Община Габрово Площ:3075 кв.м. Възможност за ползване::нива
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1769
Продават се два съседни парцела с площ съответно 2375 кв. м. и 700 кв.м. с южно изложение и великолепна панорама към Централна Стара планина - от връх Бузлуджа до връх Ботев. По-големият парцел е с лице на два пътя: асфалтов и полски. По-малкият има лице само на полски път. Подходящи са за вилно и жилищно строителство. Непосредствено до тях минава централен водопровод и електропровод с ниско напрежение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен, вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio