Оферта No. 1804

12782 EUR ( 24999 BGN )

( 14.27 EUR / кв.м. )

продава: къща, 40 km от общ. център

Община Севлиево Площ:896 кв.м. Ползваема площ:124 кв.м. Етаж:2 Спални:5 Стаи:2 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1804
Дворно място с площ 896 кв.м. заедно с построените в него:

Двуетажна полумасивна жилищна сграда със ЗП - 62 кв.м, РЗП - 124 кв.м. Първи етаж се състои от входно антре, дневна, спалня, кухня, баня-тоалетна; Подови настилки с дюшеме в дневна и спалня, теракота в кухня, баня-тоалетна; стени с латексово боядисване; фаянс; тавани с латексово боядисване и обшивка с чамова ламперия. Втори етаж се състои от коридор, две спални и дневна. Подови настилки - дюшеме, стени и тавани с латексово боядисване. Сградата има нужда от ремонт. До жилищната сграда е разположен Търговски обект - бивш магазин за хранителни стоки с площ 33 кв.м. Състои се от търговска зала, зала за консумация и санитарен възел. В момента на функционира. Има нужда от ремонт.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio