Оферта No. 1841

41927 EUR ( 82001 BGN )

( 436.74 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:96 кв.м. Чиста жил.площ:81 кв.м. Етаж:3 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1841
Предложеният за продажба недвижим имот се намира в реновирана масивна жилищна сграда , в един от най- предпочитаните райони на гр.Габрово - кв. Лъката. В близост са хипермаркет "Билла", Дом на хумора и сатирата, XI- то основно училище, спорна зала "Орловец", заведения за обществено хранене. В района преобладава ниско жилищно застроявене и единични високи сгради.

Сградата е изградена по монолитната строителна система и въведена в експлоатация през 2008 год. Изпълнена с 8 см. изолация с минерална мазилка, луксозно завършени общи части, асансьор, локално парно отопление, което за отоплителен сезон възлиза на 600 лв. Подхода е от асфалтов път, а сградата е построена в собствено място, като са обособени паркинг и добре поддържани зелени площи.

Разпределение на помещенията в апартамента - след входната врата от МДФ следва разпределителен коридор, който ни отважда в просторна дневна, с трапезария към нея и тераса; в ляво от коридора се намират двете спални с тераса към тях; жилището е с две бани и тоалетна. Към него има и избено помещение.

Жилището се предава по БДС - под-циментова замазка, стени и тавани - шпакловани, сервизни помещения - без зареждане, с поставени вътрешните интериорни врати.

Имотът може да се закупи на 100% с кредитни средства.ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio