Оферта No. 1864

12782 EUR ( 24999 BGN )

( 4.94 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 49 km от общ. център

Община Габрово Площ:2590 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1864
Имота е изключително атрактивен със своята площ и конфигурация-почти идеален квадрат. Преди да бъде отреден за жилищни нужди е бил предназначен за месно спортно игрище-стадион. От имота се открива прекрасна гледка към средна стара планина. На около 150м. е центъра на селището, детска площадка, автобесна спирка и магазин. Предвидено е нискоетажно жилищно строителство..
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, регулация, равнинен, вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio