Оферта No. 1948

90000 EUR ( 176022 BGN )

( 803.57 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 9 km от общ. център

Община Габрово Площ:112 кв.м. Ползваема площ:112 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 1948
Продава се І-ви / надпартерен/ етаж от жилищно - търговска сграда, находяща се в идеалния център на Габрово и разположена на една от най-оживената улица от към пътнико поток и автомобилен такъв. Състои се от: магазин - офис склада и сервизно помещение. Отлична локация. Подходящ за фирмено представителство, фитнес зала, зала за танци, кабинети, зала за детски забавления, салон за красота и много други неща.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток, WC

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio