Оферта No. 2020

7669 EUR ( 14999 BGN )

( 95.86 EUR / кв.м. )

продава: къща, 14 km от общ. център

Община Дряново Площ:80 кв.м. Ползваема площ:160 кв.м. Етаж:2 Спални:7 Стаи:4 Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2020
Продава сеурегулиран поземлен имот с площ от 510 кв.м. заедно с построените в него:

1. двуетажна полумасивна къща със ЗП от 80 кв.м. /РЗП от 160 кв.м./

2. стопанска постройка със застроена площ от 36 кв.м.

3.стопанска постройка със застроена площ от 38 кв.м.

4.стопанска постройка със застроена площ от 55 кв.м.

5. стопанска постройка със застроена площ от 20 кв.м.

Разпределение-на първия етаж-две стаи и маза, втори етаж- четири стаи.

В имота има централен водопровод, ток.

The yard benefits of two huge stone made buildings which easily can be transformed in a cozy guest house. They used to be used for keeping the hay and the cattle. The other building is a store house for keeping the corn and the wheat. There is a vineyard on the other side of the house which can be purchased separately in order to extend the garden.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, необзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio