Оферта No. 2022

12782 EUR ( 24999 BGN )

( 213.03 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:60 кв.м. Ползваема площ:147 кв.м. Етаж:2 Спални:6 Стаи:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2022
Предлагаме на Вашето вниманиекъща, намираща се в село на пътя Габрово-Севлиево, с редовен обществен транспорт, два магазина за хранителни стоки, ресторант.

Продава се поземлен имот с площ от 2 533 кв.м. заедно с построените в него:

1.Двуетажна масивна вила със ЗП от 59 кв.м. - РЗП от 118 кв.м.

Първи етаж - кухненски бокс с дневна с камина, две спални, баня - тоалетна; вътрешна стълба за втория етаж.

Втори етаж-три спални, двете са недовършени. Подходът към имота е от път, настлан с чакъл. В къщата има ток, вода от централен водопровод. От имота се разкрива отлична панорамна гледка към скалния масив Витата стена.

В имота има и едноетажна масивна работилница с гараж със ЗП от 26 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж, телефон

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio