Оферта No. 2087

300000 EUR ( 586740 BGN )

( 30.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, гр.Габрово, кв.Тлъчници

Община Габрово Площ:10000 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2087
Продава се земеделска земя - НИВА с обща площ от 10 000 кв.м. Имотът се намира на 200 м. от регулация -, където има централен водопровод с голям дебит, промишлен ток.

Подходът към имота е от път, настлан с чакъл. Има възможност за подход от страна на улица "Батак", покрай фирма "Екоресурс" / 300 метра/ и от страна на кв. Стефановци /1 000 метра./.

От имота се разкрива прекрасна панорамна гледка на 360 градуса на изток-Петкова нива, местността Градище, юг-на първо ниво гр. Габрово, на второ ниво- Централна Стара планина-върховете Бузлуджа, Шипка, Мазалатите, на запад-връх Ботев, на север се вижда Витата Стена и в посока към Севлиево.

Имотът е подходящ за жилищно застрояване.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
равнинен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Красен Дойков • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Красен Дойков

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio