Оферта No. 2138

34257 EUR ( 67000 BGN )

( 26.35 EUR / кв.м. )

продава: къща, 16 km от общ. център

Община Габрово Площ:1300 кв.м. Ползваема площ:110 кв.м. Земя:1300 кв.м. Етаж:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2138
Къща на 12км. от гр.Габрово

Продава се двуетажна масивна къща само на 12 км. от град Габрово с РЗП от 110 кв.м., разпределени по следния начин: на първи приземен етаж- механа, кухня, стая, баня и тоалетна.

на втори етаж- всекидневна с две спални.

Площта на поземления имот е 1300 кв.м. с построените в него:

-масивен гараж с топла връзка към къщата

плевня на каменна основа ЗП от 50 кв.м.,стопански постройкиДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с гараж

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio