Оферта No. 2280

40393 EUR ( 79001 BGN )

( 115.41 EUR / кв.м. )

продава: къща, 1 km от общ. център

Община Габрово Площ:350 кв.м. Ползваема площ:350 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2280
Представлява дворно място от 1100 кв.м, разположено във високата част на насебеното място, където се открива перфектна панорама. Дворното място е оформено на две тераси, като на първо ниво е свободна площ за почивка, а на второ ниво е изграден тенис корт. Постройката е изпълнена в степен груб строеж, като проекта е за спортно - развлекателен комплекс, състоящ се от фитнес зала, басейн, сауна, бани и тоалетни със съблекални. При промяна на проекта може да се промени предназначението в жилищна сграда.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio