Оферта No. 2485

28121 EUR ( 54999 BGN )

( 51.88 EUR / кв.м. )

продава: помещение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:542 кв.м. Ползваема площ:542 кв.м. Бр.етажи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2485
Имотът предмет на настоящата продажба представлява комплекс земя и сгради, находящ се в централната градска част на Габрово и представляващ ПОЗЕМЛИН ИМОТ с площ от 434 кв.м, заедно с простроените в него ДВУЕТАЖНА МАСИВНА СГРАДА със застроена площ от 256 кв.м и ДВУЕТАЖНА МАСИВНА СГРАДА със застроена площ от 15 кв.м. Сградите са на червено в груб строеж. Проектирани са за бизнес - център, но по-удачно би било да се преустроят в заведение или общежитие, а може и за жилищна сгрдаа Възможни са коментари по цената.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio