Оферта No. 2491

30000 EUR ( 58674 BGN )

( 57.69 EUR / кв.м. )

продава: къща, 21 km от общ. център

Община Троян Площ:70 кв.м. Ползваема площ:70 кв.м. Земя:520 кв.м. Етаж:1 Спални:4 Стаи:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2491
Продава се урегулиран поземлен имот с площ 520 кв. м в центъра на село в Троянска община, с построената в него едноетажна къща с РЗП 70 кв. м, ново строителство - укс. Намира се на два асфалтови пътя, които гарантират целогодишен достъп до нея. Състои се от 2 спални, всекидневна с кухненски бокс, коридор, баня-тоалетна и веранда с площ 12 кв. м, от която се открива невероятна панорамна гледка към Централна Стара планина. Изложението е изцяло южно. Дограмата е от дъбов масив и стъклопакет. Входни и интериорни врати - също от висококачествен дъбов материал. Подовите настилки във всекидневната, коридора и сервизното помещение са гранитогрес, а в спалните - дъбово дюшаме. Стените и таваните - гипсокартон. Къщата има външна топлоизолация. Дворът е терасиран и облицован с каменни плочи. Канализацията е на септична яма, но при желание на клиената може да се включи в канализацията на селото.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio