Оферта No. 2550

130000 EUR ( 254254 BGN )

( 135.84 EUR / кв.м. )

продава: склад, гр.Габрово, кв.Младост

Община Габрово Площ:957 кв.м. Ползваема площ:957 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Стаи:2 Телефонни линии:5 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2550
Имота е лесно достъпен с изключително комуникативна локация. Складова база в отлично състояние. Състои се от 4 зали и няколко спомагателни помещения, за офис, санитарен възел и стая за персонала. Обслужва се от собствен асансьор с товароподемност 2 тона. Има изпълнено пожароизвестяване. Съществува изход на две рампи с височена 1.20 м. и голям плац за зареждане. Височината на помещенията е 3.5 м до трегер и 4.00 м. до таван. Сградата е добре поддържана с ремонтиран покрив през 05.2013 год. Обекта може да бъде закупен изцяло с кредит или частично разсрочено плащане. Отговаря на условията за промяна на предназначинието за производствена или търговска дейност.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
канализация, вода, трифазен ток, офис, охрана, СОТ, товарна рампа, WC, вход за зареждане, телефон, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Румен Георгиев • REGENT Недвижими имоти
Имота се обслужва от брокер Румен Георгиев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio