Оферта No. 2582

511300 EUR ( 1000001 BGN )

( 171.35 EUR / кв.м. )

продава: хотел, гр.Габрово, кв.Камъка

Община Габрово Площ:2984 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2582
Продава се монолитна, триетажна, атрактивна, административна сграда на изключително привлекателно място в Габрово с отстъпено право на строеж върху държавна земя и РЗП 2984 кв. м. Сградата е с всички подземни и надземни комуникации: ток /собствен, вграден трансформатор/; вода /от централен водопровод, с хидрофорен възел/; канализация.

Има разрешение за надстрояване на още два етажа и проект за хотелски комплекс 4 звезди със 100 места. В тази връзка са извършени инженерно-геоложки проучвания със заключение, че площадката е годна за извършване на предвиденото строителство. Изключителна панорама към Централна Стара планина. Подходът към сградата е възможен от три места по асфалтови пътища с различна денивелация. С разположението си и стабилната архитектура има всички дадености за изграждане на един нов обект, който да стане център на комуникация от национално значение, а дори и от международно. Огромната застроена площ позволява изграждане и обособяване на комплекс с различни функционални, развлекателни, хазартни, фитнес зали, открити и закрити басейни и други съоръжения.

Възможно е изкупуване и на съседните до сградата парцели, с което може да се оформи изключително красив горски парк около комплекса.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер SYSTEM

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio