Оферта No. 2637

76270 EUR ( 149169 BGN )

( 10.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 78 km от общ. център

Община Габрово Площ:7625 кв.м. Възможност за ползване::нива
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2637
Терена е земеделска земя с възможност за промяна на предназначението. В непосредствена близост е до ф-ка Дзали. Има лека денивилация в посока изток. Всички комуникации граничат с имота. Изключително подходящ за складова база, производствени помещения.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Румен Георгиев • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Румен Георгиев

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio