Оферта No. 2658

1432 EUR ( 2801 BGN )

( 0.51 EUR / кв.м. )

отдава: склад, гр.Габрово, кв.Бойката

Община Габрово Площ:2800 кв.м. Ползваема площ:2800 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2658
Отдава се под наем помещение с площ от 2800 кв.м, което до скоро е ползвано като търговска зала и шоурум. Има удобна рампа за товаро - разтоварна дейност и голям двор за маневриране на товарни автомобили. Опция са и добавяне на 4 офиса, 4 малки производствени помещения и евентуално допълнително складова площ.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
охрана, СОТ, товарна рампа, вход за зареждане

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio