Оферта No. 2696

189 EUR ( 370 BGN )

( 2.42 EUR / кв.м. )

отдава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Лъката

Община Габрово Площ:78 кв.м. Чиста жил.площ:78 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:5 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 2696
Предложеният за отдаване недвижим имот се намира в масивна жилищна сграда в кв. Лъката. В близост са хипермаркет "Билла", Дом на хумора и сатирата, XI- то основно училище, спорна зала "Орловец", заведения за обществено хранене.

Сградата има собствен двор с обособени места за паркиране и зелени площи.

Жилището се намира на ||-ри жилищен етаж и съдържа - голяма просторна всекидневна с трапезария и тераса към нея, родителска и детска спални, също с тераса. Има две бани и тоалетна, едната към спалните, другата към всекидневната. Апартамента е напълно обзаведен , без телевизор. Цялата сграда е с локално парно отопление, което за отоплителен сезон е 600 лв.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, лукс, ТЕЦ, интернет връзка, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio