Оферта No. 3254

43000 EUR ( 84099 BGN )

( 300.70 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:143 кв.м. Ползваема площ:143 кв.м. Бр.етажи:5 Телефонни линии:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3254
Магазина е в новопостроена търговско жилищна сграда. Завършен през септември 2009г. Изцяло завършена ел. инсталация и ВиК инсталация. Преградните стени са от тухли итонг 25см. Пода е на циментова замазка, стените са на шпакловка, тавана е шпакловка. Санитарните помощения са без зареждане. Обособени са - търговска зала, складово помещевние, санитарен възел с предверие. Магазина е достъпен от асфалтов път захранващ сградата. Над магазина може да се сложи рекламна табела видима от ул. Найден Геров и Селимица. Обекта е с акт образец 16 и има възможност за финансиране от банка. Предназначението е за магазин за промишлени стоки.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, паркинг, трифазен ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio