Оферта No. 3344

136500 EUR ( 266967 BGN )

( 325.00 EUR / кв.м. )

продава: магазин, 13 km от общ. център

Община Габрово Площ:420 кв.м. Ползваема площ:420 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3344
Предложения за продажба недвижим имот представлява търговско помещение на два етажа със застроена площ от 180 кв.м на първи етаж и 240 кв.м на втори етаж. В него е прекарана водопроводната, канализационната и електрическата инсталации, като на първия етаж има и санитарен възел. Обособени са две търговски помещения на етажите. Завършено е в степен "груб строеж", като стените са измазани, подът е на изравнителен бетон, таванът е директно стоманобетонова плоча. Поставена е само външна дограма, която е от РVС профили и стъклопакет. Имотът е директно достъпен от улица "Капитан Дядо Никола", която е с повишен трафик, поради факта, че тя е еднопосочна. Помещението може да се ползва за склад, магазин или други търговски цели.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
трифазен ток, паркинг, WC, вход за зареждане

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер SYSTEM

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio