Оферта No. 3390

34577 EUR ( 67626 BGN )

( 35.50 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 29.5 km от общ. център

Община Габрово Площ:974 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3390
Имота се намира в централна градска част, началото на ул. Николаевска. Граничи с асфалтов път. Може да се застрои с търговско-жилищна -административна сграда. Предвидената височина е до 15м. Кинт-2.00, Прътност 60%. Изключително атрактивен имот граничещ с всички комуникации. Терена е равнинен в лицевата си част и стръмен в задната. Строителството ще се съсредоточи около захранващия път.

Предимства-предпочитан район, лесен достъп, подходящ за ново строителство на сграда с площ около 1800кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
канализация, вода, ток

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio