Оферта No. 3474

5113 EUR ( 10000 BGN )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:53 кв.м. Етаж:2 Спални:3 Стаи:2 Строит. система:гредоред
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3474
Продаваният имот се намира в кв. Нова махала и представлява 1/2 идеална част от поземлен имот, целиаят с площ от 229 кв.м., заедно с построената в имота западна реална част от двуетажна паянтова жилищна сграда със застроена площ от 53.00 кв.м. Разпределение на помещенията: ку хня, вестибюл, коридор и тоалетна на І-вия ятаж, а на ІІ- етаж - вестибюл и една стаяжгщхт

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2022 REGENT Ltd.
Seven Studio