Оферта No. 3530

15920 EUR ( 31136 BGN )

( 3.58 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 12 km от общ. център

Община Габрово Площ:4448 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3530
Предложения за продажба недвижим имот се намира в едно от най-бързо развиващите се малки населени места в околността на Габрово, като близостта му до града и до самобитният архитектурен и исторически резерват с. Боженци. В село Костенковци са изградени и функционират десетина къщи за селски туризъм, много хубав битов ресторант, както и конна база. Населеното място предлага невероятни условия за отдих и почивка, както и атрактивни маршрути за излети, разходки, езда и други забавления. Имотът представлява незастроено дворно място с площ от 4448 кв.м с прекрасна панорама и добър изглед. Подходящ е както за изграждане на хотел, така и за единични жилищни сгради с цел рентиране.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
вода, ток, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio