Оферта No. 3613

32000 EUR ( 62586 BGN )

( 23.19 EUR / кв.м. )

продава: къща, 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:98 кв.м. Ползваема площ:98 кв.м. Земя:1380 кв.м. Етаж:2 Спални:4 Стаи:3 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3613
Предлагания имот се намира в малко китно високопланинско селце с надморска височина 804 м. в близост до гр.Габрово и на 15 км от туристическата местност "Узана". Имотът представлява дворно място от 1380 кв.м, равно с прекрасна панорама. В имота са построени паянтова жилищна сграда на две етажа по 49 кв.м, в който са разположени три стаи, кухня с огнище и джамал. В дворното място има изградена масивна лятна кухня от 24 кв.м , състояща се от стая с баня-тоалетна, основно ремонтирана с външна изолация, ПВЦ дограма, нови Ел и ВиК инсталации.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
обзаведена

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio