Оферта No. 3644

9203 EUR ( 17999 BGN )

( 79.34 EUR / кв.м. )

продава: къща, 8 km от общ. център

Община Габрово Площ:116 кв.м. Ползваема площ:116 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3644
Предложения за продажба недвижим имот попада в едно от най-предпочитаните за почивка и обитаване селца в близост до Габрово. Отстои на 10.52 km от Габрово, на 215.5 km от София, на 55.01 km от Велико Търново и на 275.36 km от Варна. Прекрасния климат и невероятната гледка правят района апетитен за обитаване. Село Баланите; община Габрово; област Габрово; регион Северен Централен; надморска височина 659 m. Имота се намира в същинския център на населеното място в непосредствена близост до Привлекателен хотел. В имота има вода и ток, а на регулационната граница е канализацията.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio