Оферта No. 3654

50000 EUR ( 97790 BGN )

( 574.71 EUR / кв.м. )

продава: двустаен апартамент, гр.Банско,

Община Банско Площ:87 кв.м. Чиста жил.площ:87 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Спални:1 Тераси:1 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3654
Предложения за продажба недвижим имот представлява двустаен монолитен апартамент намиращ се в курортен комплекс "Св.Иван Рилски" гр.Банско. Разположен е на втори етаж от общо четири етажа.Апартамента се състои от кухня с трапезария,хол,спалня,баня с тоалетна и тераса.Жилището е в много добро състояние, подовите настилки във всички стаи е теракота. Кухнята е обзаведена с бяла техника, PVC дограма във всички стаи.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
асансьор, лукс, обзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio