Оферта No. 3656

40904 EUR ( 80000 BGN )

( 133.24 EUR / кв.м. )

продава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:307 кв.м. Ползваема площ:307 кв.м. Етаж:1 Бр.етажи:4 Телефонни линии:9 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3656
Предложения за продажба недвижим имот попада в район добил гражданственост като "Шиваров мост" и района на стадион "Христо Ботев". Представлява първи и втори офисни етажи от административна сграда, като първия етаж е с площ от 119.73 кв.м и се състои от четири стаи и сервизни помещения с режим на самостоятелно съществуване и площ на втория етаж от 187.66 кв.м и се състои от пет стаи и сервизни помещения със самостоятелен режим на съществуване. Офисите са в добър вид и състояние. Изпълнено е локално отопление с котел "Фисман" на нафта.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio