Оферта No. 3667

41800 EUR ( 81752 BGN )

( 122.22 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 13.5 km от общ. център

Община Габрово Площ:342 кв.м. Ползваема площ:60 кв.м. Строит. система:полумасивна на ДГ
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3667
Имота е на изключително атрактивна локация. Подходящ за индивидуална жилищна постройка или многофамилно жилищно строителство със средноетажно застрояване. Недвижимият имот би могъл да бъде с около 420 кв.м РЗП на три надземни етажи.

Парцела се намира в най- тихата и спокойна част в района затворен между районите добили гражданственост като Гарата и Колелото. Преобладаващото застрояване еднофамилни жилищни сгради и единични високо строителство. Напълно изградена инфраструктура. В близост са централен път, детска градина, училище, ЖП гара, автобусна спирка и многофункционални магазини. Отличават се няколко ЗОХ с добра клиентела. Граничи с асфалтов път. Терена е подходящ за инвестиция поради наличието на всички комуникации. Предвидените първоначални параметри са: Кинт-1.20, височина на строителството до 10.м., озеленяване 40%, плътност 60%. Лицето на имота е 13.5м. и дълбочина-средно 25м.

В имота са изградени две постройки с площ от 60кв.м. и 16 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
ограда, равнинен, канализация, вода, ток, регулация

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2019 REGENT Ltd.
Seven Studio