Оферта No. 3683

214746 EUR ( 420000 BGN )

( 178.96 EUR / кв.м. )

продава: магазин, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:1200 кв.м. Ползваема площ:700 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3683
Имотът се намира в непосредствена близост до административния център на гр. Габрово. Граничи с Райфайзен банк и Пиреус банк. Обслужва всички институции- Областена Управа, Районен и Окръжен Съд, Прокуратура, Община Габрово, Драматичен театър и др. Капацитетът на ресторанта е160 места и е любимо място за обяд на жителите на гр. Габрово. Застроената му площ е 1000 кв.м, като към него има складови, избени и обслужващи помещения също с площ от 1000кв.м., които са точно под нивото на търговската част. Имотът се състои от разпределителен коридор, санитарни възли, банкетна зала, ресторанска част от две зали, кухня с топла витрина. Обектът е подходящ както за заведение за хранене, така и за банкова или друг вид финансова институция.Може да бъде закупен изцяло с кредитни средства или на краткосрочно разсрочено плащане.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
паркинг, WC, вход за зареждане

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
Петя Шумкова • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер Петя Шумкова

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio