Оферта No. 3781

300 EUR ( 587 BGN )

( 2.73 EUR / кв.м. )

отдава: офис, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:110 кв.м. Ползваема площ:110 кв.м. Етаж:2 Бр.етажи:4 Стаи:1 Телефонни линии:3 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3781
Луксозен офис в централна градска част на гр.Габрово , който представлява помещение с три стаи, кухня, тераса баня и две тоалетни с обща площ от 110 кв.м. Помещението е разположено на втори надмагазинен етаж, отоплението е с климатици.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
WC, баня, паркинг, интернет връзка, климатик, телефон

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio