Оферта No. 3872

43460 EUR ( 84999 BGN )

( 505.35 EUR / кв.м. )

продава: тристаен апартамент, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:86 кв.м. Чиста жил.площ:86 кв.м. Етаж:5 Бр.етажи:9 Спални:2 Тераси:2 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3872
Предлагаме ви за покупка жилище в административния център на град Габрово. Едно изключително атрактивно местоположение, с организиран и подсигурен транспорт,достъп до административни институции,хранителни магазини и заведения за хранене.Апартаментът е тристаен, слънчев и тих.

Жилището разполага с две сервизни помещения,две тераси,две спални,направено е частично преустройство,при което кухня, трапезария и дневна са свързани.Едната спалня е преходна,което може да бъде променено с минимален ремонт.Жилището разполага с голямо избено помещение.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
с парко място, асансьор, телефон, интернет връзка, необзаведен

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio