Оферта No. 3930

308000 EUR ( 602386 BGN )

( 22.00 EUR / кв.м. )

продава: парцел, 120 km от общ. център

Община Габрово Площ:14000 кв.м.
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3930
Предложения за продажба недвижим имот попада в район, който в момента се изгражда като една търговско - индустриална зона и добила гражданственост като района на "Войновска спирка". В непосредствена близост е изградена италианската фирма "Дзали", швейцарската "Колтек", "Техномаркет", и множество други складови и производствени бази. Представлява бивша земеделска земя със сменено предназначение. Изработена е и е удобрена транспортна схема, поради това, че граничи на главния път Габрово - Севлиево. Терена е равнинен с правилна форма. В близост има изграден колектор, който позволява да се заустват мръсните води. Терена е изключително атрактивен за изграждане на фабрика, складова база или хипермаркет.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер SYSTEM

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio