Оферта No. 3950

71582 EUR ( 140000 BGN )

продава: къща, гр.Габрово

Община Габрово Ползваема площ:443 кв.м. Етаж:3 Спални:10 Стаи:8 Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3950
Предлагаме за продажба имот в квартал Пройновци, в по високата му част, от която се разкрива прекрасна гледка към балкана. Имотът се състои от две къщи /предвиждани като къщи за гости/ в старинен възрожденски стил.Първата къща е двуетажна и се състои от механа кухненски блок, 2 санитарени възела - на първия етаж. На втория са разположени голяма стая със санитарен възел и две преходни стаи,също със санитарен възел. Втората къща е триетажна. На първия етаж има голямо помещение, обособено като стая за отдих и релакс, сервизно помещение и санитарен възел. На втория етаж има четири двойни стаи с самостоятелни санитални възли, а на третия - два просторни и светли апртамента с веранди към тях. Подготвено място за барбекю, алпинеум. Към момента имота има нужда от извършването на някои основни ремонтни дейности по фасадите, покривните конструкции и вътрешно интериорни подобрения. Локално парно с камина в едната къща. Хотела е обграден с масивна ограда от реден камък и дървена порта.
ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ
необзаведена, локално отопление

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2020 REGENT Ltd.
Seven Studio