Оферта No. 3990

160000 EUR ( 312928 BGN )

( 592.59 EUR / кв.м. )

продава: пром. помещение, гр.Габрово, кв.Русевци

Община Габрово Площ:270 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 3990
Продава 5500 кв.м земя с лице към асфалтов път и прекрасна панорама, теренът е ограден с масивна плътна ограда, изпълнени са Ел., ВиК мрежи и канализация, обособен е паркинг с настилка от трошен камък. В терена е изградена сграда - КАФЕ-АПЕРИТИВ, завършена e в груб строеж с Акт 15 с оставащи довършителни работи. Състои се от зала за консумация на две нива с тераса /площадка за лятно сервиране/, кухня, подготвителни и складови помещения. Има допълнителни проекти за БАСЕЙН и проект за АВТОСЕРВИЗ в останалата част от терена. Имотът може да се ползва и за производствена и складова дейност. Възможно е и отдаване под наем.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio