Оферта No. 4207

85000 EUR ( 166243 BGN )

( 171.37 EUR / кв.м. )

продава: заведение, гр.Габрово, кв.Център

Община Габрово Площ:496 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4207
Имотът, който предлагаме на вниманието Ви попада в централната градска част на Габрово в квартал "Лъката". Представлява работещо оборудвано заведение за обществено хранене - кафе - аперитив с площ от 152 кв.м, включващ кухня, търговска зала, стая за почивка и санитарни възли. Дограмата е 4-камерна със затъмнети стъкла. Има всички изискващи се документи, сертификати и лицензии. Към заведението се продават и още 344 кв.м със започнат частичен ремонт, изразяващ се в подмяна на дограма и се състои от зала за архив и офис.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio