Оферта No. 4210

3835 EUR ( 7500 BGN )

( 109.57 EUR / кв.м. )

продава: къща, 7 km от общ. център

Община Габрово Площ:35 кв.м. Ползваема площ:35 кв.м. Етаж:2 Спални:2 Стаи:1 Строит. система:паянтова
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4210
Предлагаме на вниманието Ви имот за продажба, който попада в едно селце в близост до Габрово в направление Габрово - Велико Търново. Намира се на 213 км от София, на 257 км от Варна и на 36 км от Велико Търново. Представлява дворно място от 320 кв.м, заедно с построеното в него дървено бунгало на две нива. На първото е разположена една стая, а на второто входно антре и спалня. Изграден е навес с барбекю, склад и външна тоалетна. Има ток и вода и двора е ограден.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.

 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio