Оферта No. 4481

120000 EUR ( 234696 BGN )

( 135.90 EUR / кв.м. )

продава: почивна база , 6 km от общ. център

Община Габрово Площ:883 кв.м. Строит. система:монолитна
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОФЕРТА NO. 4481
Имаме удоволствието да предложим изключително добър недвижим имот, който попада в интересен и привлекателен за почивка район, в който в последните години се изградиха редица хотели и сгради за отдих и почивка. Намира се на много възлово място на единствения асвалтов път за Архитектурно - историческия резерват "Боженци" и то на 6.7 км, около 9 минути път с автомобил. Намира се на 15,8 км от Габрово, на 45 км от Велико Търново, на 267 км от Варна и на 220 км от София. Имотът се състои от дворно място от 4637 кв.м, от които тротоари, плочници и алеи - 480 кв.м, волейболно игрище - 507 кв.м, застройки - 549 кв.м и останалото тревни площи и езеро. В двора има вековна иглолистна растителност. Основната сграда представлява триетажна масивна със застроена площ от 178 кв.м. На първия етаж са разположени: механа с бар, умивалня с тоалетна, складови помещения и котелно, вътрешно стълбище за второ ниво. Втори етаж: кухня с умивалня и складови помещения, ресторант - търговска зала, тераса за лятно сервиране, умивалня с тоалетни за посетители. Третото ниво се състои от: коридор, кухня с дневна и панорамна тераса, родителска спалня с баня-тоалетна, спалня за гости, детска спалня, баня - тоалетна. Продава се с обзавеждането. Останалите сгради са 7 броя едноетажни дървени бунгала с две стаи и застроена площ от 36 кв.м всяко, Столова за хранене също от дървена конструкция със застроена площ от 84 кв.м и собствен трафопост. В имота има собствен водоизточник с хидрофорна система. Изградено е и локално отопление, на което липсва само котела.

В ПОМОЩ НА КЛИЕНТА

  • • При оглед нашият брокер ще Ви даде да подпишете протокол за оглед на имотите, които ще Ви покаже. Моля, уважавайте тази наша практика и цялостната работа, която вършим, за да предоставим на Вашето внимание качествени имоти. Това ни дава увереност, че ще бъдете наши клиенти, ако решите да закупите имот, който сме Ви показали. По този начин ние ще дадем всичко от себе си, за да Ви помогнем да намерите и закупите най-подходящия за Вас имот. С протоколите за оглед доказваме пред продавачите ефективността на нашите маркетингови дейности. Те служат и за отчетност на брокерите ни пред техните мениджъри.
  • • При желание да разгледате имоти в различни райони на страната ние с радост ще направим необходимата организация с помощта на регионалните ни офиси.
  • • Ако използвате транспорт на РЕГЕНТ за огледи на имоти, разходите за извършването им се таксуват по 0.30 лв. на километър - за гориво и амортизация. Това важи единствено за огледи на имоти, които ще се извършват в населени места, различни от населеното място на офиса, от който е организиран огледа.
SYSTEM • REGENT Недвижими имоти
Имотът се обслужва от брокер SYSTEM

ПОДОБНИ ИМОТИ


 
 гр. Севлиево,
 ул. “Христо Спиридонов” №20
 гр. Габрово,
 ул. „Опълченска” №13
REGENT
© 2007 - 2021 REGENT Ltd.
Seven Studio